© - Авторско право Getty Images •  Актуализирано: 27/10/2023 - 11:12 ч Доминиканската република

...
©
- Авторско право Getty Images •  Актуализирано: 27/10/2023 - 11:12 ч Доминиканската република
Коментари Харесай

Доминиканската република укрепва френския туристически пазар с нови споразумения Air Caraibes

 © © - Авторско право Getty Images •  Актуализирано: 27/10/2023 - 11:12 ч

Доминиканската република е на задача да си върне мястото на картата за френските туристи. По време на туристическия панаир IFTM Top Resa 2023 в Париж страната показва своя ангажимент за привличане на повече френски гости.

IFTM Top Resa е един от най-известните туристически панаири в Европа и служи като врата към френскоговорящите пазари, привличайки експерти, изложители и публицисти от цял свят. Със мощен фокус върху специалистите от промишлеността, панаирът събра близо 30 000 експерти, над 400 изложители и 600 упълномощени публицисти.

Давид Коладо, министърът на туризма, изрази задоволството си от резултатите на Доминиканската република присъединяване в събитието. С помощта на над 20 компании от частния бранш и многочислени съглашения, те консолидираха наличието си на френския туристически пазар, гарантирайки, че повече френски туристи избират Доминиканската република като своя желана дестинация на дълги дистанции.

„ The резултатите от присъединяване ни в IFTM Top Resa, където се ангажирахме с представители на над 20 компании от частния бранш, са извънредно окуражаващи в напъните ни да подсигуряваме, че френските туристи ще продължат да ни избират като своя желана дестинация на дълги дистанции. " Коладо сподели пред кореспонденти.

По време на стратегическа среща с ръководителите на Air Caraibes, Доминиканската република разгласи проекти за осъществяване на седем седмични полета от Пунта Кана до Франция и два седмични полета от Санто Доминго до Франция. Този ангажимент значи спомагателни 6000 свободни места за френските пасажери.

Марк Роше, президент на Air Caraibes, и други високопоставени ръководители участваха на срещата, демонстрирайки своя ангажимент да дават задоволително благоприятни условия за превоз за туристи от Франция.

Исторически видяно, Франция поредно се класира като един от водещите източници на европейски туристи в Доминиканската република. Споразуменията, реализирани на туристическия панаир IFTM Top Resa 2023, в допълнение ще укрепят тази връзка и ще затвърдят статута на Доминиканската република като най-хубав избор за френските пасажери.

Министър Коладо акцентира готовността на Доминиканската република да посрещне туристи от Франция и по света. Страната е направила подготовка, с цел да подсигурява, че посетителите ще имат пълноценно и прелестно преживяване. „ Готови сме да приемем всички туристи от Франция и целия свят, в дестинация, изцяло готова за тяхното наслаждение и потребление “, сподели Коладо.

С присъединяване на повече от 20 частни доминикански компании на тазгодишното ревю събитие, Доминиканската република демонстрира решимостта си да бъде в челните редици на френския туристически пазар. Със своя ангажимент за разширение на опциите за полети и подсилване на партньорствата, компанията се надява да притегли все по-голям брой пасажери от Франция към очарователните крайбрежия на Доминиканската република.

Програмата DO Travel Rewards

Доминиканската република освен се е заела да посреща повече френски туристи, само че и да демонстрира благодарност за лоялността и поддръжката на туристическите съветници.

„ От години туристическите сътрудници работят интензивно, с цел да допринесат за броя на туристите, които посещават Доминиканската република всяка година. Нашата цел е да подновим и продължим този ангажимент с туристическите сътрудници, като имаме платформа, която укрепва всички дейности, които правят “, изяснява Министерството на туризма на Доминиканската република (MITUR).

В сходство с това ангажимент, Доминиканската република вкара програмата „ DO Travel Reward “. Тази самодейност има за цел да укрепи връзката и общността сред дестинации, хотели, туристически сътрудници и снабдители на опит.

Разделена на три етапи - CORAL, AMBER и LARIMAR - програмата разрешава на членовете да печелят разнообразни бонуси, до момента в който реализиране на цели, както и даване на достъп до тласъци, благоприятни условия за образование, обща информация и благоприятни условия за работа в мрежа.

За повече информация по отношение на програмата DO Travel Rewards и за регистрация посетете www.travelrewardsrd.com. < /p> Партньорско наличие, показано от „ Партньорско наличие, показано от “ се употребява за изложение на наличие на марката, което е платено и следено от рекламодателя, а не от публицистичния екип на Euronews. Това наличие се създава от търговски отдели и не включва публицистичния личен състав на Euronews или новинарски публицисти. Финансиращият сътрудник има надзор върху тематиките, наличието и окончателното утвърждение в съдействие с комерсиалния индустриален отдел на Euronews. ТУРИЗЪМ ПЪТУВАНЕ ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР